lauantai 28. maaliskuuta 2015

Fressinä kesämeiningeissä

Liikuntakipinä on iskenyt minuun suurella teholla. Se näkyy kaikessa. Positiivinen ongelma kun ei tiedä mihin mahduttaisi kaikki ne suunnitelmat, joita olen tehnyt tämän kevään varalle. Lenkkeily, kuntosali, jumpat, seinäkiipeily, salibandy. Siinä ne mitä visioin tänä keväänä tekeväni.


Oli ihanaa suunnitella ja tehdä tytölle liikunnallisia vaatteita. Hän kun on sellainen elohiiri, että viikonloppuaamuna klo 8 pitää lukita ulko-ovet, ettei hän lähtisi pihalle leikkimään. Ihan itse en ole siinä terässä vielä silloin ennen aamukahvia.

Koska aikaa ei ole ompeluun juurikaan tällä hetkellä, käytin ajan tehokkaasti ja tein perushousut ja peruspaidan sekä tuubihuivin. Kaikki simppeleinä, yksinkertaisista kankaista ja perusraikkaalla tyylillä. Asustettuna ylös- ja alaspäin ne saadaan puettua hyvin erilaisiin asukokonaisuuksiin.


Tässä aiemmin tekemäni verkkatakki ja Mainion teeppari, Niken tossut ja tuubihuivi. Scubakangas ja huivikangas Eurokankaasta*, housujen kangas kvk:sta. Housut on ommeltu Mini hudson pants -kaavalla pohjepituisena.


Tässä samat housut ja huivi, mutta yhdistettynä peruscollegepaitaan. Paidan kangas Alles-Fuer-Selbermacherilta ja se on Andrea Laurenin suunnittelema. Jälleen samat housut ja huivi, mutta yhdistettynä Hukan perintö -kankaasta ommeltuun teeppariin. Paidan kaava on Formal or Fun koossa 110 ja lyhythihaisena. 

Helppo yhdisteltävyys on toimivan vaatekaapin avain. Olen tilannut neidille myös täksi kesäksi Mini rodinin Heron teepparin vaaleanpuuterisena, sekä Noshin perhostopin. Nekin käyvät housujen ja huivin kanssa yhteen mainiosti. Yksi vaatekappale, monta asukokonaisuutta!


Oiidesign.se / Nosh


*Blogiale hyödynnetty ostaessa kangasta Eurokankaasta

Ihanaa viikonloppua teille!4 kommenttia:

  1. Ihastuttavan suloiset vaatekokonaisuudet, kyllä nyt kelpaa leikkiä koko päivän!!

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtava setti :) Yhdisteltävyys on kyllä ihan ykkössana, myös lastenvaatteissa. On niin helppoa, kun melkein kaikki vaatekaapissa on mahdollisuus yhdistää keskenään :)

    VastaaPoista

Arvostamme mielipidettäsi!